EUROUSA SEVA

We Can Give You The World

 


Timo Särkinen

Visio

Seva-Soppelan omistaja, yrittäjä Timo Särkinen:

"Tarjoan yritysmaailmasta saamaani kokemusta yhteiseen käyttöön Seva-Soppelassa. Olen itse kiinnostunut henkisestä kasvusta ja uskon Soppelan koulurakennusten toimivan hyvin kurssipaikkana. Niiden alkuperäinen tehtävä opinahjona säilyy näin jossain määrin.  Haluan tarjota ihmisille paikan opiskella, löytää uusia ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia itsestään.

Business-maailmasta saamani kokemus tuo voimaa toimia, mutta yritämme kanavoida nuo voimat nyt yksityisen tavoitteen sijaan yhteiseksi hyväksi."


Seva Service 

järjestää asiakkailleen kulttuuri- ja matkailupalveluja Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa seva-merkin alla. Tarjoamme Lappia uutena seva-matkakohteena kunnostamalla Soppelan koulukiinteistön Kemijärvellä. Seva Service on on osa yksityisyrittäjä Timo Särkisen omistamaa EuroUSA Travel Oy:tä. 

Sevan toiminta-ajatuksena – kunnia palvella – on toisaalta pyrkiä tukemaan paikallisia kulttuureja taloudellisesti matkailuelinkeinon kautta, toisaalta säilyttää paikallista elämäntapaa. Seva on sanskritia ja merkitsee palvella kunnioittavasti.  Ympäristökriteerit ovat meille tärkeitä ja huomioimme ne niin toimistoissamme vähentämällä jätteiden syntyä ja edistämällä kierrätystä, kuin suosimalla palvelutarjoajina kestävään kehitykseen panostavia yrittäjiä. Valitsemme asiakkaillemme energiansäästöä suosivia majoitusliikkeitä ja vähän saastuttavia kulkuneuvoja aina kuin mahdollista.

Liity joukkoomme laajentaessamme toimintaa uusiin mielenkiintoisiin matkakohteisiin. Voit olla varma, että minne menetkin, seva-asiantuntija on Sinua vastassa kanssamme yhteistyötä tekevien yritysten kautta ja tarjoaa Sinulle luotettua seva-palvelua, missä päin maailmaa tahansa.

Vuonna 1986 perustetulla yrityksellä on hyvä maine luovien ja erittäin yksilöllisesti räätälöityjen ohjelmapakettien tuottajana. Meillä on kilpailukykyiset hinnat ja luotettavat matkailualan yhteistyökumppanit. Kaikki palvelumme toteutetaan huolellisesti ja vuosien kokemuksella. Toimistomme kuuntelevat toiveitasi, jotta matkasi onnistuu. Anna meidän olla osa sinun tiimiäsi!